twitter-24facebook-24

Scheidsrechters gezocht bij PEC Zwolle Street League

Wat is PEC Zwolle Street League?
PEC Zwolle Street League is een straatvoetbalcompetitie voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. Iedere wijk in Zwolle kan meedoen en speelt de thuiswedstrijden op een veld of plein in de eigen wijk. Dit veld mogen de teams zelf kiezen en wordt het eigen stadion! Bij uitwedstrijden gaan de teams  op bezoek bij een team uit een andere wijk. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond (niet tijdens de schoolvakanties). Ongeveer één keer per 3 weken wordt er een wedstrijd gespeeld. Bij PEC Zwolle Street League scoor je niet alleen Likes door het winnen van wedstrijden maar ook door je sportief te gedragen tijdens het voetballen en door je in te zetten voor jullie eigen wijk. Daarnaast scoren de jongeren extra Likes door mee te doen aan de thema avonden die in de winterperiode worden georganiseerd voor alle spelers.

Scheidsrechter bij PEC Zwolle Street League
Bij elke wedstrijd van PEC Zwolle Street League zijn er scheidsrechters. Afgelopen seizoen hebben we hierin samengewerkt met CSV’28.  Gezamenlijk hebben we gewerkt met een buddy systeem. Een oudere scheidsrechter die een jongere scheidsrechter begeleidt en ondersteunt. Naast deze scheidsrechters is er bij elke wedstrijd een wedstrijdbegeleider aanwezig. Dit is een jongerenwerker van TraversWelzijn. Hij of zij ontvangt de scheidsrechters en de teams. Daarnaast heeft de wedstrijdbegeleider in scoreformulier waarop de teams ook op hun fair play gedrag worden beoordeeld.

Door een uitbreiding van het aantal teams willen wij graag meer scheidsrechters aan PEC Zwolle Street League verbinden. Omdat het een breed maatschappelijk-sport evenement is voor de gehele stad(wijken) doen wij ook een beroep op scheidsrechters uit andere wijken/voetbalverenigingen.

Wij vragen:

•         Je wilt graag iets betekenen voor kinderen tussen de 12 t/m 15 jaar.
•         Je bent minimaal 15 jaar oud. Jongere scheidsrechter worden gekoppeld aan een ervaren scheidsrechter;
•         Je hebt affiniteit met voetbal en PEC Zwolle;
•         KNVB zaalvoetbal en/of veldvoetbal scheidsrechter diploma;
•         Je kan onafhankelijk en objectief spelers beoordelen op hun gedrag;
•         Je bent beschikbaar op vrijdagavond van 17:00 – 19:00 ( één keer per 3 weken).

Voor meer informatie en/of opgave betreft de scheidsrechter kan er via tim@peczwollestreetleague.nl contact worden gezocht met Tim van der Kolk, projectleider PEC Zwolle Street League.

Wil je op de hoogte blijven of meer informatie? Kijk dan op www.peczwollestreetleague.nl, www.facebook.com/peczwollestreetleague en volg ons op twitter www.twitter.com/pecstreetleague!

Reacties