twitter-24facebook-24

Win 2 kaarten voor PEC Zwolle - SC Heerenveen!

Word Speler van de Maand en win 2 kaarten voor de thuiswedstrijd van PEC Zwolle tegen SC Heerenveen op zondag 26 oktober!

Wil jij graag gratis naar deze wedstrijd? Dit kan, zorg dat je Speler van de Maand wordt bij PEC Zwolle Street League. Hoe word je dit? Lees snel verder!

Speler van de Maand word je niet zomaar. Elk team mag 1 speler aandragen als kandidaat voor Speler van de Maand. Bij het voordragen van de speler geven de teamgenoten aan waarom hij/zij juist Speler van de Maand moet worden. Je kan hierbij denken aan de onderstaande onderwerpen;

-  De speler neemt initiatief naar het zoeken van buurtbijdragen
-  De speler motiveert en stimuleert zijn teamgenoten om goed mee te doen tijdens de buurtbijdragen
-  De speler maakt zelfstandig een verslag van de gespeelde wedstrijden
-  De speler organiseert trainingen voor het team

De kandidaten voor de Speler van de Maand worden door de organisatie van PEC Zwolle Street League in de gaten gehouden tijdens de wedstrijden, buurtbijdragen en thema-avonden. Het is namelijk belangrijk dat de teams zich op een maatschappelijke manier inzetten in de wijk. De winnaar van Speler van de Maand oktober, wordt woensdag 22 oktober bekend gemaakt.’

Het aandragen van de kandidaten kan door de teambegeleider of door een speler gedaan worden. Mail voor maandag 22 oktober waarom jouw teamgenoot Speler van de Maand moet worden naar tim@peczwollestreetleague.nl. Hij of zij maakt daarmee kans op 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van PEC Zwolle! Word jij Speler van de Maand?

Reacties