twitter-24facebook-24

Finaledag PEC Zwolle Street League 2015/2016

Praktische informatie
De finaledag wordt gespeeld op Sportpark de Pelikaan naast voetbalvereniging HTC. De deelnemers zullen tijdens de finaledag nog verschillende wedstrijden spelen. Hierbij zijn natuurlijk nog verschillende likes mee te verdienen die uiteindelijk worden opgeteld bij de algemene stand. De wedstrijden worden gespeeld op een beachveld (zandveld). De teams worden om 16:15 uur verwacht. Er is geen ruimte tot omkleden dus zorg dat de spelers het tenue al aanhebben. De prijsuitreiking staat om 19:15 uur gepland.

Eindstand
De eindstand van de finaledag bepaalt ook nog een aantal te verkrijgen Likes. De deelnemers zullen namelijk tijdens de finaledag nog verschillende wedstrijden spelen. Deze likes worden bij de huidige stand opgeteld. Dit vormt de algehele eindstand van PEC Zwolle Street League 2015/2016.


Eten en drinken
Drinken voor deze dag dient zelf meegenomen te worden. Voor de teams zal er wat versnapering in de vorm van fruit klaar staan.

Tenues
De tenues moeten gewassen en gevouwen ingeleverd worden op donderdag 4 juni of vrijdag 5 juni bij SportService Zwolle, Tesselschadestraat 155. Dit kan tussen 9:00 – 12:00 en van 13:00 – 16:30. In overleg kan er een ander moment afgesproken worden.

Reacties