twitter-24facebook-24

Finaleronde 16 december PEC Zwolle Street League

Vrijdag 16 december is het MAC³PARK-stadion de locatie voor de finaleronde van de PEC Zwolle Street League (najaarscompetitie). 
De finaleronde van de PEC Zwolle Street League wordt gespeeld in het voetbalstadion van PEC Zwolle. Dit is voor de spelers natuurlijk een prachtige sportomgeving om voor de laatste keer te strijden om de punten. Want ook tijdens de finaleronde kunnen er nog punten (binnen de PEC Zwolle Street League Likes genaamd) verdiend worden. De teams uit poule A en B zullen in de vorm van een toernooi tegen elkaar spelen. Het eerste fluitsignaal klinkt om 16:30 uur, waarna alle teams in actie komen tot 18:30 uur. Na afloop van het toernooi zal er bekend worden wie de winnaar is van de PEC Zwolle Street League 2016- 2017 (najaarscompetitie). Iedereen is van harte welkom! 

De uiteindelijke winnaars van de PEC Zwolle Street League 2016- 2017 zullen diverse leuke prijzen in ontvangst nemen. Naast de bekers krijgen de winnaars een clinic van twee PEC iconen en mogen zij een ereronde lopen in het PEC Zwolle stadion tijdens een competitiewedstrijd van PEC Zwolle. Ook het team met het meeste aantal behaalde Likes uit de buurtbijdragen wint een prijs. Zij krijgen een geheel verzorgde teamactiviteit ter waarde van € 250.

Reacties