twitter-24facebook-24

Buurtbijdrage Kadera

Op woensdag 6 december heeft één van de deelnemende teams van de PEC Zwolle Street League een fantastische maatschappelijke activiteit georganiseerd in het Anker. De activiteit werd gehouden voor Stichting Kadera die zich sterk maakt voor een wereld zonder huiselijk geweld. Het team de Swolsche Panna boys heeft speciaal voor de moeders en kinderen van Stichting Kadera een activiteit georganiseerd om ze een hart onder de riem te steken.

 Groot succes
De activiteit was een groot succes. Gedurende de hele middag waren de kinderen en moeders bezig met verschillende leuke spelletjes en activiteiten. De middag was volledig verzorgt van versnaperingen en ieder kind kreeg zelfs een cadeau mee naar huis. Het team van de PEC Zwolle Street League is het zelfs gelukt om enkele sponsoren aan hun activiteit te binden. Wijkcentrum Het Anker bood één van hun gymzalen aan om de activiteit in te houden. Tevens hebben Albert Heijn, de Stadsdrogist in Stadshagen en McDonalds Zwolle ook een grote bijdrage geleverd aan de prachtige middag.
Voetbalschool Skills Zwolle heeft voetballen gesponsord die het team en de kinderen van Kadera mee naar huis mochten nemen. Hier komt nog bij bovenop dat de voetbalschool ook vijf voetballen heeft gesponsord aan het project Medgidia Roemenië.

Reacties