twitter-24facebook-24

PEC Zwolle Street League knalt van start!

PEC Zwolle Street League knalt van start!

Zwolle, 20-04-2018

Op vrijdag 13 april is de voorjaarscompetitie van de PEC Zwolle Street League van start gegaan. Het decor voor de openingsronde waren de trapveldjes van de Capellen Lassuslaan te Holtenbroek. De wijken Westenholte, Dieze, Pierik, Holtenbroek, Zwolle-Zuid en Stadshagen waren vertegenwoordigd.

Openingsronde

De opening werd verricht door de nieuwe projectleider, Erik Schonewille. Namens sponsor Van Wijnen nam commercieel manager Klaas Haasjes officieel het eerste exemplaar van de nieuwe Craft-shirts in ontvangst. Gekleed in de nieuwe, gekleurde shirts gingen de teams met elkaar de strijd aan. Zij werden luidkeels toegejuicht door de meegereisde supporters. De teams konden enerzijds Likes verdienen door het winnen van wedstrijden, maar anderzijds door zich sportief te gedragen en een teamfoto te laten maken bij fotograaf Theo Smits. Dion Reijnen, voormalig projectleider van de PEC Zwolle Street League, werd in het zonnetje gezet voor al zijn bewezen diensten de afgelopen jaren.

Verder speelrondes

De verdere speelrondes worden gespeeld in de verschillende wijken. Eind juni kent de PEC Zwolle Street League zijn ontknoping, in het MAC3PARK-stadion van PEC Zwolle. Tijdens deze finaleronde worden de winnaars van de PEC Zwolle Street League voorjaarscompetitie bekend!

PEC Zwolle Street League

PEC Zwolle Street League is een straatvoetbalcompetitie voor jongeren tussen de 11 en 16 jaar waarin wijken en buurten van de Gemeente Zwolle tegen elkaar voetballen. De partners van de PEC Zwolle Street League zijn: PEC Zwolle, PEC Zwolle United, SportService Zwolle, delta Wonen, van Wijnen, Rabobank IJsseldelta, Travers Welzijn en Deltion College.
Alle uitslagen en foto’s van de eerste speelronde staan op www.peczwollestreetleague.nl. Ook op onze facebook pagina www.facebook.com/peczwollestreetleague staan de foto’s. Wil je op de hoogte blijven over het programma en de verschillende activiteiten? Volg ons dan op twitter via www.twitter.com/pecstreetleague of instagram via www.instagram.com/peczwollestreetleague.

Reacties